Werken bij ABT

Onze organisatie biedt naast spraakmakende en grensverleggende projecten vooral een prettige werkomgeving. De ontwikkeling van onze medewerkers staat voorop, dit is immers de basis voor creativiteit en innovatie. Kennis- en informatieoverdracht zijn ingebed in het dagelijks werk. De informele sfeer staat garant voor een vanzelfsprekende uitwisseling tussen de verschillende disciplines.
Jaarlijks is een aanzienlijk opleidingsbudget beschikbaar. Elke medewerker heeft een persoonlijk opleidingsplan, dat in overleg wordt opgesteld en aangevuld. De salariëring is marktconform; de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zelfs beter dan gemiddeld.

Voelt u zich thuis in een dynamische en flexibele organisatie met een stimulerende werksfeer en voldoende ontplooiingsmogelijkheden, dan maken wij graag kennis met u.

Wil je samen met ABT bouwen aan jouw toekomst en je ambities waarmaken? Bekijk dan ons actuele vacatureoverzicht. Mocht je gewenste vacature ontbreken, stuur ons dan een open sollicitatie met jouw wensen en ambities.

Inkom
Werkruimte
Vergaderzaal
Vergaderzaal
Eetgelegenheid
Deel dit bericht