Ingenieurs in bouwtechniek
Ingenieurs in bouwtechniek
Ingenieurs in bouwtechniek

ABT België NV is een studiebureau voor stabiliteit, speciale technieken, uitvoerende architectuur, brandadvies, geotechnisch advies etc. kortom een integraal adviesbureau dat een volledig pakket aan gespecialiseerde bouwtechnische dienstverlening verzorgt. ABT levert als onafhankelijk adviesbureau toegevoegde waarde aan de gebouwde omgeving. Voor zowel gebouwen als infrastructuur, nieuwbouw als hergebruik. Wij zijn actief in binnen- en buitenland en hebben vestigingen in België, Nederland en Duitsland. Vanuit onze veelzijdige kennis van techniek én proces verkennen wij samen met onze opdrachtgevers de grenzen van het mogelijke. Dit doen wij binnen de gestelde kaders en met aandacht voor duurzame en nieuwe ontwikkelingen.

Onze integrale aanpak helpt ons om voorloper te zijn binnen speerpunten als ontwerpoptimalisatie, BIM en BEM en ondergronds bouwen. Door samenwerking en passie voor het vak helpen wij de opdrachtgever zijn ambitie te realiseren. Van visie naar realisatie, van idee naar gebouw: ABT bouwt aan ambities.

Onze manier van werken is helder en effectief: de architect zo vroeg mogelijk ondersteunen en intensief samenwerken met de bouwheer en alle overige adviseurs. Integratie van architectuur en techniek is de sleutel tot succes: een soepel ontwerp- en bouwproces, lagere bouw- en exploitatiekosten en een gebouw dat precies zo wordt als de architect het bedoeld heeft. Een waardevolle aanpak voor zowel bouwheer als architect.

ABT België NV maakt deel uit van  Oosterhoff als moedermaatschappij die in totaal een 600-tal medewerkers telt en kantoren heeft verspreid over België (Antwerpen), Nederland (Velp, Delft,Amsterdam,Rotterdam,Houten,maastricht, Haren) en Duitsland (Krefeld). Binnen de holding wordt de kennis en kunde van ABT aangevuld door expertise in houten constructies van adviesbureau Luning, het full service bureau voor vastgoedadvies en management van BBN adviseurs, Meelis & partners die opdrachtgevers begeleidt bij het ontwikkelen, formuleren en implementeren van een integraal beveiligingsbeleid en H.E Adviseurs en Huygen installatieadviseurs, gespecialiseerd in technieken.

Oosterhoff zoekt naar nieuwe verbindingen...samen zoeken naar antwoorden op de complexe vraagstukken van vandaag en morgen. Oosterhoff wil een centrale rol spelen in projecten die vernieuwend, complex en kennisin-tensief zijn. Met een open blik naar de vraag van klant en maatschappij en toegewijd aan het meest duurzame resultaat. Ook zo verleggen we grenzen. De verschillende werkmaatschappijen fungeren zelfstandig als herkenbare labels op de markt en bundelen op gepaste wijze de krachten op maat van de vraag.

Door onze kennis, denkkracht en expertise te bundelen in Oosterhoff zijn wij de ideale partner voor projecten die vernieuwend, complex en kennisintensief zijn. Die een bijdrage leveren aan de transitievraagstukken waar we als samenleving voor staan. Gevraagd en ongevraagd. In onze innovatiedenktank Quake ontwikkelen we kennis en concep-ten rond thema’s als gebiedsontwikkeling, technologie en duurzaamheid. Het is onze ambitie om onze kennis breed toegankelijk te maken. Zo bouwen we samen aan een toekomstbestendige samenleving.

 

Afbeelding: O-blauw - Copy
Deel dit bericht