Team

Voor een optimale advisering vinden wij het belangrijk dat onze opdrachtgevers al bij het begin van een ontwerpproces hun wensen, ideeën en uitgangspunten kunnen voorleggen. Onze medewerkers vertalen deze naar techniek en maken, vanuit hun eigen expertise, de vooraf aangegeven wensen realiseerbaar. 

Vanuit de verschillende disciplines (stabiliteit, technieken, bouwkunde) kunnen wij opdrachtgevers volledig technisch adviseren en procesmatig ondersteunen om tot een optimaal resultaat te komen. Afzonderlijk of gezamenlijk zorgen wij voor integraal advies bij projecten van iedere denkbare schaal. 

Door onze kennis, denkkracht en expertise te bundelen met de verschillende labels en expertises binnen Oosterhoff zijn wij de ideale partner voor projecten die vernieuwend, complex en kennisintensief zijn. Die een bijdrage leveren aan de transitievraagstukken waar we als samenleving voor staan. Gevraagd en ongevraagd. In onze innovatiedenktank Quake ontwikkelen we kennis en concepten rond thema’s als gebiedsontwikkeling, technologie en duurzaamheid. Het is onze ambitie om onze kennis breed toegankelijk te maken. Zo bouwen we samen aan een toekomstbestendige samenleving.

Zowel vanuit de front-office van ABT-België als in de samenwerking binnen het Oosterhoff-eco-systeem kunnen wij projecten en uitdagingen aan van elke schaal.

Maak in het onderstaande overzicht kennis met ons team in België :