Regisseren van techniek
Regisseren van techniek
Regisseren van techniek

De bouw innoveert, vernieuwt en komt tegemoet aan de vraag van opdrachtgevers en gebruikers naar optimale, haalbare en maakbare gebouwen. Architecten, ingenieurs en bouwers hebben zich de afgelopen decennia verregaand gespecialiseerd. Met het regisseren van techniek worden bij de realisatie of renovatie van een gebouw betrokken expertises op het juist moment bij elkaar gebracht. Dit leidt tot integrale en kwalitatief betere technische oplossingen.

ABT beschikt als breed georiënteerd ingenieursbureau over alle technische expertises die nodig zijn om een bouwproject tot een goede einde te brengen. Tegelijkertijd hebben wij veel ervaring in het managen, organiseren en controleren van het bouwproces. Op basis van onze technische kennis en ervaring kunnen wij de regie voeren over de steeds complexer wordende samenwerking tussen technische expertises. Een discipline die door de veranderingen in het bouwproces steeds belangrijker wordt.

Zo hebben bestekken plaats gemaakt voor ‘uitvragen op hoofdlijnen’  en DBFMO-contracten. En is de tekentafel definitief ingeruild voor het Bouw Informatie Model (BIM). Deze ontwikkelingen hebben het ontwerp- en bouwproces niet alleen versneld, maar ook in toenemende mate afhankelijk gemaakt van een juiste, tijdige en kundige combinatie van hoogwaardige technieken.

Afbeelding: Lean planning_ABT_nieuwe werken Zwolle_speerpunt regisseren van techniek
Lean planning - Renovatie stadskantoor Zwolle

Projecten
Wilt u bij uw project graag gebruik maken van deze kennis? Dan werken wij graag samen met onze collega's van ABT Nederland die hierin gespecialiseerd zijn.

Deel dit bericht