01 december 2014

Zin en onzin

Gevraagd om te bloggen over de interessante facetten van de techniek waar ik een bijdrage aan mag leveren, heb ik gekozen voor een vorm waarin ik de controverse die ten aanzien van verschillende onderwerpen bestaat kan belichten.

Hoewel het beeld zou kunnen zijn dat in de techniek alles wel in graniet gebeiteld is, blijkt dat lang niet altijd het geval te zijn. Over diverse onderwerpen bestaan tegenstrijdige meningen waarbij wat voor de één zinvol is voor de ander onzinnig kan zijn. In de komende periode zal ik dan ook onder de titel “ZIN EN ONZIN” diverse onderwerpen behandelen.

Uiteraard zal ik mijn mening in de verschillende blogs ventileren, maar ik zal ook proberen om die van anderen met respect te behandelen. Ik wil echter wel de scherpte zoeken die bij een blog hoort. Het staat vrij om te reageren op mijn blogs en waar ik de fout in ben gegaan zal ik uiteraard mezelf rectificeren in een volgend blog.

Ik wens iedereen veel leesplezier en ben benieuwd naar de reacties die ik hierop ontvang.

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Deel dit bericht