Publicaties
Publicaties
Publicaties
Eerste Belgische gemeentehuis met BREEAM-duurzaamheidscertificaat

Het nieuw adminsitratief centrum van Leopoldsburg is het eerste Belgische gemeentehuis dat een BREEAM-duurzaamheidscertificaat krijgt. ABT heeft voor dit gebouw ingestaan voor de studies stabiliteit, technieken, akoestiek en EPB. Architectura zet het gebouw en de BREAAM-certificering in de kijker.

25 januari 2019
+ lees verder
Wat elders werkt, werkt vaak ook voor jou

Op 21 november won ABT de Trends Digital Pioneer Award 2018 in de categorie Business Support & Logistics voor de ontwikkeling van de tool Milieu-Impact Monitor. Informatie over deze tool vind je op onze website. Wil je meer weten over de winnaars die met deze prestigieuze prijs naar huis gingen, lees hier dan het artikel dat werd gepubliceerd in het tijdschrift Trends van 29 november.

30 november 2018
+ lees verder
Splinternieuwe 'autismeschool' al meteen te klein

Dit schooljaar opende de Reynaertschool haar nieuwe campus Impuls. ABT België verzorgde voor dit project de studie stabiliteit en de bouwbegeleiding. Door de uitbreiding werd de school een derde groter. Maar deze school, speciaal ontworpen voor kinderen met autisme, barst al meteen uit haar voegen. Het Nieuwsblad sprak met directeur Marijke Eeckhout.

30 oktober 2018
+ lees verder
Meer publicaties