Publicaties
Publicaties
Publicaties
Wat elders werkt, werkt vaak ook voor jou

Op 21 november won ABT de Trends Digital Pioneer Award 2018 in de categorie Business Support & Logistics voor de ontwikkeling van de tool Milieu-Impact Monitor. Informatie over deze tool vind je op onze website. Wil je meer weten over de winnaars die met deze prestigieuze prijs naar huis gingen, lees hier dan het artikel dat werd gepubliceerd in het tijdschrift Trends van 29 november.

30 november 2018
+ lees verder
Splinternieuwe 'autismeschool' al meteen te klein

Dit schooljaar opende de Reynaertschool haar nieuwe campus Impuls. ABT België verzorgde voor dit project de studie stabiliteit en de bouwbegeleiding. Door de uitbreiding werd de school een derde groter. Maar deze school, speciaal ontworpen voor kinderen met autisme, barst al meteen uit haar voegen. Het Nieuwsblad sprak met directeur Marijke Eeckhout.

30 oktober 2018
+ lees verder
Concertzaal zweeft 7m boven begane grond

De Koningin Elisabethzaal maakt deel uit van een volwaardig congrescentrum met de modernste faciliteiten: het Elisabeth Center Antwerp. In het complex zijn de bestaande historische zalen van de ZOO geïntegreerd (Marmeren Zaal, Wintertuin, Darwin- en Verlatzaal). Naast de nieuwe Koningin Elisabethzaal kreeg het congrescentrum er twee grote zale...

11 september 2018
+ lees verder
Meer publicaties