13 juni 2017

Persbericht - Directiewisseling ABT B.V.

1 juni 2017, Velp - Per 1 juli 2017 zal Rudi Roijakkers toetreden tot de directie van ABT B.V. in de rol van technisch directeur. Samen met Gerard Doos zal hij sturing geven aan ABT en de directie vormen van het ingenieursbureau. Rudi Roijakkers neemt hiermee het stokje over van Walter Spangenberg, die zich de afgelopen jaren samen met Gerard Doos heeft gestort op het bouwen aan een stabiel en toekomstbestendig ABT.

Rudi Roijakkers begon zijn carrière bij ABT in 1999 als constructeur. Hij startte bij ABT in Delft, continueerde zijn werk bij de Belgische vestiging en was daar tot voor kort nog als senior adviseur actief. Hij stuurt bovendien, samen met collega André Speksnijder, de constructiegroep in Delft en Velp aan en is senior seismisch adviseur bij abtWassenaar.

Walter Spangenberg is bij ABT werkzaam vanaf 1986. De afgelopen 10 jaar heeft hij geopereerd in de functie van algemeen directeur en de laatste jaren als technisch directeur. Naast zijn rol als bestuurslid binnen de Oosterhoff Group, zal hij de komende tijd een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van één van de belangrijkste speerpunten binnen het bureau: techniek en innovatie. Verder blijft hij als senior adviseur een actieve rol vervullen in de technische advisering van projecten en het ondersteunen van medewerkers in hun ontwikkeling.

Afbeelding: Directiewisseling ABT

Visie op de toekomst
Met het toetreden van Rudi Roijakkers tot de directie van ABT zullen er geen wezenlijke veranderingen worden doorgevoerd in de strategie van het bedrijf. De focus van de directie is de komende jaren met name gericht op het verder uitbouwen van de marktpositie in Nederland en ver daar buiten.

“We gaan voor beter, het creëren van kansen, het nemen van initiatieven met de klantbehoefte voorop. Door slim gebruik te maken van programmeeromgevingen is het mogelijk om de klantwensen maximaal te honoreren. Daarbij staat het bundelen van de krachten voorop. Voor een multidisciplinair bureau als ABT zijn integrale, innovatieve oplossingen met een interdisciplinaire aanpak kenmerkend voor onze manier van werken. Zo komen we tot hoogwaardige, vernieuwende oplossingen, waarbij techniek gepaard gaat met kennis van het proces. Het ultieme doel is om maximale waarde te creëren voor onze opdrachtgevers.”

Over ABT B.V.
ABT levert als onafhankelijk adviesbureau toegevoegde waarde aan de gebouwde omgeving. Voor zowel gebouwen als infrastructuur, nieuwbouw als hergebruik. Vanuit onze veelzijdige kennis van techniek én proces verkennen wij samen met onze opdrachtgevers de grenzen van het mogelijke.

---------------------------------------------------------------------------

Contact
ABT B.V.
Afdeling Communicatie
E: communicatie@abt.eu
T: +31 (0)26 368 31 70

Deel dit bericht